Etusivu Kaasupooli
Suomen Tekniikkasukeltajien Kaasupooli

Kaasupooli on suomalaisten seoskaasusukeltajien ylläpitämä ei-juridinen elin, joka neuvottelee ja ylläpitää Woikoski Oy:n kaasujen hintasopimuksia sekä ylläpitää jäsenrekisteriä. Kaasupoolin jäseneksi, ja siis hintasopimuksen piiriin, voidaan anomuksesta hyväksyä sukeltaja, ryhmä, yhdistys tai yritys, joka täyttää Kaasupoolin toiminta-ajatuksen edellyttämät vaatimukset.

Kaasupoolin neuvottelemat kaasujen hinnanalennukset ovat merkittäviä, ja näin ollen Kaasupoolille lankeaa myös merkittävä vastuu toiminnan valvonnan ja sääntelyn osalta. Kaasupoolilla ei ole velvollisuutta hyväksyä ketään jäseneksi tai selvittää jäsenen ja Woikoski Oy:n kahdenkeskisiä asioita. Pooli ylläpitää kattavaa tilastoa aktiivisten suomalaisten seoskaasusukeltajien määrästä ja kulutettujen kaasujen määristä.

Kaasupoolin jäsenten on toimitettava vuosittain tammikuussa poolille tiedoksi ostettujen kaasujen määrät.

 

Woikosken kaasujen hinnat 2015 Kaasupoolin jäsenille:

Hinnat Alv0%

Kaasupoolin hinnat 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AGA:n alhaisemmat Heliumin ja Hapen Ovh:t johtuvat AGA:lla näiden kaasujen alhaisemmasta puhtaustasosta Woikosken kaasuihin nähden. Argon on samaa laatua molemmilla toimittajilla.

Woikosken O2 valmistetaan samalla metodilla kuin lääkkeellinen O2 ja Ar sekä He ovat 4.6 –laatua eli puhtaus on 99,996%. Ar ja He ovat tarjolla myös 300bar säiliöissä. Kaikki säiliöt ovat kooltaan 50 litraa mutta pienempiäkin on saatavana.


Terveisin, Jouni Piispanen/Seoskaasusukeltajien Kaasupooli

 

 


Ab Sea & Subsea Oy

Vuoripolku 20
10210 Inkoo
Finland

jouni.piispanen@seasubsea.fi
+358 400 603 404

www.seasubsea.com

Sea & Subsean Facebook-sivut